Hood: Outlaws & Legends – Season 3: Ostara voegt cross-platform squadding en Battle Pass cosmetics toe

Ik had hoge verwachtingen voor Hood: Outlaws en Legends. Ik heb de game meteen gespeeld bij launch maar het grote gebrek aan content was meteen een serieuze spelbreker. Voor de aanhouders hebben we goed nieuws, Season 3: Ostera is net gestart.

Seizoen 3: Ostara bevat een battle pass boordevol unieke cosmetics, evenals een langverwachte functie: cross-platform squadding.

Met de Season 3: Ostara Battle Pass kun je unieke nieuwe cosmetics verdienen door wedstrijden te spelen en de ranglijsten te beklimmen. Er zijn meer dan honderd epische nieuwe cosmetics om de toch al uitgebreide collectie outfits, wapen-skins en banners aan te vullen, zodat elke speler zelf het uiterlijk van zijn legende kan bepalen.

En het goede nieuws is dat de game nu gratis is voor PlayStation Plus-abonnees. Dus geef het zeker een kans zou ik zeggen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)