Officieel: Remedy werkt aan remakes van beide Max Payne-games!

Driewerf hoera! Want Remedy, de originele ontwikkelaar van Max Payne en Max Payne 2 werkt aan de remakes van beide games!

Dat bevestigde de Zweedse ontwikkelaar via een bericht aan investeerders. Voordat je helemaal uit je dak gaat; de game zit op dit moment nog in de conceptfase. Dus op korte termijn hoeven we deze game niet te verwachten.

Ja, je leest het goed: één game. Want Remedy gaat beide games verwerken tot een enkele game. Iets wat ik best een goed idee vind. De game wordt gemaakt op de eigen Northlight-engine van Remedy.

Het mooie is dat Rockstar, de originele uitgever van de game, ook nu zal instaan voor de financiering van deze game die zal uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.