30 minuten huiveringwekkende gameplay van The Quarry

The Quarry

Als je fan bent van het werk van ontwikkelaar Supermassive Games, dan zal je ongetwijfeld smullen van deze 30 minuten durende gameplay video van hun nieuwste horrorproject genaamd The Quarry.

Volgens de studio is het de spirituele opvolger voor het in 2015 verschenen tienerhorrorspel Until Dawn.

In The Quarry gaat het verhaal als volgt: Het is nazomer in de afgelegen bossen van de staat New York, en de tienerraadsleden van Hackett’s Quarry hebben het kamp voor een laatste nacht voor zichzelf. Dat betekent geen kinderen, geen volwassenen en geen regels.

In dit spannende filmische verhaal bepaal jij het lot van alle negen begeleiders terwijl hun feestplannen uitmonden in een onvoorspelbare horrornacht. De keuzes die je maakt, bepalen hoe het verhaal zich ontvouwt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)