Maakt Peter Griffin uit Family Guy binnenkort ook zijn opwachting in Fortnite?

Family Guy

Als fervente Fortnite-speler heb ik al heel wat cross-overs de revue zien passeren. Voor de ene is het wat makkelijker om niet op de koopknop te rammen, terwijl het voor andere zaken zoals Star Wars-skins wat moeilijker is om mij te bedwingen.

Zoals het er nu naar uitziet zou Epic Games binnenkort opnieuw aardig wat V-bucks uit mijn digitale portemonnee gaan kloppen. Want een oplettende gamer heeft nieuw bewijs gevonden dat personages van Family Guy wel eens hun opwachting zouden gaan maken in de populaire battle royale shooter.

Tijdens het State of Unreal-event spotte Twitter-gebruiker polaqwym enkele folders op de pc van een ontwikkelaar. Eentje daarvan was DOOM, die al een cross-over kreeg in Fornite. Maar daaronder staat ook Family Guy.

Dit zou in lijn liggen van eerdere geruchten waarbij dataminers in de gegevens van Fortnite video’s van Family Guy terugvonden. Denk daarbij aan de iconische video waarbij Peter zijn knie bezeert.

Na Rick And Morty zouden Peter Griffin & co wel eens de volgende populaire animatiereeks zijn waarmee we binnenkort aan de slag kunnen in Fortnite!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.