Dune: Spice Wars gaat op 26 april in early access

Na de film de game, al was er al een game in 1992, genaamd Dune. Maar eerst was er een boek, genaamd Dune van Frank Herbert. Anyway binnenkort is er Dune: Spice Wars, eveneens gebaseerd op het boek.

Wat ik eigenlijk wil vertellen is dat Dune: Spice Wars vanaf 26 april in early access gaat op Steam.

Uitgever Funcom en ontwikkelaar Shiro Games bevestigden eerder ook dat de Fremen een van de vier speelbare facties in het spel zullen zijn bij launch. (De Harkonnen en Atreides, plus een factie van Smokkelaars, waren al aangekondigd).

Het spel zet de vier facties tegen elkaar op de woestijnplaneet Arrakis, strijdend om de controle over de enorm waardevolle grondstof, specerijen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)