Release Two Point Campus verhuist naar augustus

Two Point Campus

Ontwikkelaar Two Point Studios heeft bekend gemaakt dat we iets langer zullen moeten wachten om de baas te kunnen spelen over onze eigen scholencampus.

Normaal gezien had de game op 17 mei het levenslicht moeten zien, maar dat wordt nu dus 9 augustus. Net op tijd voor de start van het échte nieuwe schooljaar.

In een nieuwe video geeft de ontwikkelaar ook meer tekst en uitleg waarom ze voor hun nieuwste game gekozen hebben om het ziekenhuis (Two Point Hospital) achter zich te laten en te focussen op een scholencampus. Ze leggen ook uit wat de game zo uniek zal maken en laten hun licht schijnen over de verschillende lessen en hoe dit zal werken in de game.

Two Point Campus verschijnt op 9 augustus op alle consoles en pc. Bovendien is de game vanaf day one beschikbaar op Game Pass voor Xbox-consoles en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.