Nieuwe Halo Infinite-spelmodus Last Spartan Standing duikt op

Halo Infinite Multiplayer

Het is geen geheim dat het succes van Halo Infinite wat begint te wringen. Het tweede seizoen begint immers pas op 4 mei, en ondertussen heeft iedereen het wel zowat gehad met de huidige spelmodi. Tijd voor nieuwe content, en snel als het kan!

Een van die nieuwe modi, genaamd Last Spartan Standing is nu online gelekt. Het zou hier gaan om een variant van de Big Team Battles. Meer nog, volgens bepaalde bronnen zou het hier zelfs gaan om Halo Infinites battle royale-modus.

De omschrijving luidt als volgt: “Elke Spartan voor zichzelf! Verbeter je uitrusting door een persoonlijke score te verdienen om de laatste Spartan te zijn.”

Ontwikkelaar 343 Industries laat voorlopig niet van zich horen, maar het wordt de hoogste tijd dat ze ons toch wat info en beelden tonen van de content van Season 2 als je het ons vraagt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)