Blizzard mikt op een stabiel Hearthstone-jaar met Year of the Hydra

Een jaar vliegt voorbij. In Hearthstone is dat jammer genoeg ook van toepassing, want het Year of the Gryphon loopt stilaan op zijn einde. Meer zelfs; Blizzard maakte bekend dat het Year of the Hydra vanaf 12 april van start gaat!

De start van het nieuwe jaar gaat uiteraard gepaard met de release van een nieuwe uitbreiding. Zo verschijnt op 12 april de nieuwe Voyage to the Sunken City-uitbreiding samen met de start van het Year of the Hydra. Zoals gewoonlijk komt er heel wat meer kijken bij een nieuw Hearthstone-jaar dan wat DLC, al mikt Blizzard dit jaar op een stabiel jaar waarbij de verschillende bestaande modi verder worden uitgewerkt. Zo zullen we heel wat quality of life-verbeteringen zien waarvan de random Hero-rotatie wellicht de meest gevraagde is.

Verder worden ook terug enkele uitbreiding naar de Wild verbannen. Dit jaar zwaaien we  Ashes of Outland, Scholomance Academy en Madness at the Darkmoon Faire uit. Ook de core-set wordt dit jaar lichtjes aangepast; zo verdwijnen er 57 kaarten uit de core-set, maar komen er ook 72 nieuwe in de plaats. Voor de niet-wiskundigen onder ons; dat zijn 15 kaarten extra vergeleken met vorig jaar. Ook interessant om te melden is dat enkele fan favourites zoals Reno Jackson, Brann Bronzebeard, Elise Starseeker en Sir Finley Mrrgglton terugkeren in de core-set. Kortom; vanaf 12 april is er terug heel wat de beleven in de Hearthstone-taverne!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.