Is The House of the Dead: Remake onderweg naar PlayStation?

Brengen MegaPixel Studio en publisher Forever Entertainment na Nintendo Switch (op 7 april) deze The House of the Dead: Remake ook naar PlayStation? Dat zou best wel eens kunnen.

Een attente Reddit-gebruiker heeft immers opgemerkt dat de PS4-versie van The House of the Dead Remake een titel-ID en officiële afbeelding heeft gekregen op het PlayStation Network.

De remake van de klassieke on-rails shooter neemt het arcadespel uit 1997 mee naar de 21ste eeuw, inclusief verbeterde graphics, audio, nieuwe wapens en zelfs een Horde-mode.

Het verhaal is identiek aan dat uit 1997 en gaat als volgt. In de The House of the Dead: Remake infiltreren twee speciale agenten, Rogan en G, het landhuis van de maniakale Dr. Curien, vastbesloten om een einde te maken aan de angstaanjagende en apocalyptische bio-experimenten die binnen zijn muren worden uitgevoerd.

Laat ons hopen dat de makers het origineel eer aandoen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)