Nieuwe Gran Turismo 7-update geeft je hogere beloningen

Gran Turismo 7

O, wat heb ik genoeten van Gran Turismo 7. En dat doe ik eerlijkheidshalve nog steeds. De game is en blijft een prachtige ode aan de autosport. Alleen werd het ons door ontwikkelaar Polyphony Digital behoorlijk moeilijk gemaakt door de verschillende wijzigingen in het beloningsysteem.

Hierdoor werd het nagenoeg onmogelijk om dure wagens aan te schaffen, waarna er een stortvloed aan negatieve reacties van racefans volgde. Polyphony Digital verontschuldigde zich ondertussen al uitvoerig en beloofde beterschap.

In update 1.11 wordt het beloningssysteem bij de latere races in World Tour aangepast waardoor we nu meer credits kunnen verdienen. Gemiddeld genomen krijgen we nu 50% meer credits dan voor de patch. Dit geldt overigens ook voor online races.

Daarnaast voegt de update ook enkele extra endurance races toe zoals:

  • World Touring Car 600 Tokyo Expressway East Clockwise
  • World Touring Car 700 24 Heures du Mans Racing Circuit
  • World Touring Car 800 Sardegna Road Track A

Verder zijn de physics bij het off-road racen verbeterd en werden er ook enkele grafische optimalisaties doorgevoerd. Je vindt de volledige lijst met wijzigingen in patch notes van update 1.11.

Gran Turismo 7 is te spelen op PlayStation 5 én PlayStation 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.