Polyphony Digital biedt excuses aan voor het rammelende Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Activision en EA/DICE liepen keihard met hun kop tegen de muur door de lamentabele toestand van Vanguard en Battlefield 2042 bij release. Ook Polyphony Digital weet nu hoe dat voelt, en dat hadden ze waarschijnlijk niet verwacht…

Zoals we ondertussen allemaal weten had de game met heel wat problemen te kampen. Zo konden gamers tientallen uren niet aan de slag met het spel, bulkt de game van microtransacties, krijg je minder credits voor het winnen van races en is het dus grinden geblazen als je nieuwe wagens wil verdienen.

Daarom heeft Gran Turismo 7-baas Kazunori Yamauchi via de PlayStation blog de tijd genomen om zijn excuses aan te bieden.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en feedback op Gran Turismo 7. Jullie stemmen zijn niet ongehoord gebleven. Ik wil me verontschuldigen voor de frustratie en verwarring die we vorige week hebben veroorzaakt door onze patch-updates. Deze leidden niet alleen tot een serverstoring, maar ook tot aanpassingen in de speleconomie die werden doorgevoerd zonder duidelijke uitleg aan onze community.

Hij belooft alle problemen aan te pakken en op te lossen met een grote patch begin april, en hij vraagt de spelers om nog even geduld te oefenen. Als goedmaker krijgen alle spelers gratis 1 miljoen in-game credits cadeau.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)