Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 12 – 2022

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Na Remnant: From the Ashes en Aliens: Fireteam Elite zijn we met ons coöp-trio in World War Z gevlogen. En het moet gezegd: het is verdomd plezant. Daarnaast heb ik ook mijn eerste voorzichtige stappen in Elden Ring gezet. Niet te ver afdwalen van mijn Sites of Grace, XP en runes farmen, meteen shoppen zodat ik ze niet verlies, en stap voor stap vorderen. Voorlopig lukt dat.

Qua series werk ik in duo’s dit weekend. Nog twee afleveringen te zien van S3 van Snowpiercer, nog twee van The Last Kingdom en dan starten met DMZ op Streamz, in het totaal twee maal twee, dus vier afleveringen. Dus hoe minder zon dit weekend, hoe beter!


High_LordWolnir

Mijn avontuur in The Lands Between zit erop. Tijd voor iets nieuws dus! Opnieuw kies ik voor een spel van Japanse makelij. Na lang twijfelen heb ik toch beslist om Ghostwire: Tokyo te spelen. De review van RoMa heeft mij over de streep getrokken. Ik ben benieuwd of ik na dit weekend mijn aankoop ga beklagen.

Deze week ontdekte ik een absolute topgame in het genre survival horror namelijk Song of Horror. Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van het genre. Persoonlijk zit ik met deze game met meer angst achter mijn scherm dan tijdens het spelen van Resident Evil. Tip: de game staat tot en met 31 maart afgeprijsd in de Epic Games Store.

Tussendoor geen Call of Duty: Vanguard meer voor mij. De komst van ene Snoop Dogg naar de game heeft mij een totale afkeer doen krijgen. Mijn harde schijf is intussen weer 60 GB rijker. Is er dan geen enkele goede FPS meer op de markt?


auron_sagara

Hier is het weekend weer. Dit weekend ga ik naar alle waarschijnlijkheid enkele kilo’s zwaarder wegen. Op vrijdagavond gaan we met vrienden gezellig tafelen. Zaterdagavond ga ik met mijn neef ook een hapje eten en erna ,voor mij dan toch, voor de tweede keer naar The Batman kijken.

Ik ben na de review van het geweldige The Ascent, begonnen aan de review van Tunic. In de loop van volgende week zal je deze kunnen lezen op onze website.

Met mijn dochter is de strijd helemaal losgebarsten in WWE 2K22. We amuseren ons rot. Ik ben ook terug volop bezig met Rainbow Six Siege. Ik kan het niet genoeg zeggen, dat dit voor mij nog steeds de beste multiplayer FPS is.


RoMa

Ghostwire: Tokyo heeft me volledig beet. De sfeer, de gameplay, de setting, de horror. Je leest in m’n review waarom ik het zo sterk vind. Ik kijk al enorm uit naar de vele uren die me nog wachten met alle randactiviteiten in Tokyo.

Gran Turismo 7 heeft zowat z’n hele fanbase (mij inclusief) een loer gedraaid met de laatste update. Toch amuseer ik me momenteel nog zeer goed met de opdrachten van het GT Café. Maar eenmaal ik op een paywall teveel bots zal het snel gedaan zijn. En de wonderen zijn de wereld nog niet uit: eindelijk speel ik eens Call Of Duty: Warzone. Waarom nu pas? Omdat Caldera oneindig veel cooler is dan Verdansk. Fight me.

Op Netflix staan de laatste afleveringen van seizoen 4 van Drive To Survive op het menu. Al mogen ze best wat minderen met de “gemaakte” rivaliteiten, het blijft een zeer sterke reeks.


Lazlo

Dit weekend breng ik door op de slopes van Shredders: een Belgische indie snowboardgame die verrassend plezant blijkt. Ook in Horizon Forbidden West zet ik mijn avonturen verder na een iets te lange pauze met het teleurstellende Elex II.

Morgenavond staat ook eindelijk Turning Red op het programma. De nieuwste Pixar-film die toch al op wat bijval kon rekenen. Daarnaast geniet ik van mijn laatste dagen met Apple TV+. Zo jagen we er dit weekend zeker nog een nieuwe aflevering van Severance en Servant door. Het gaat toch wel pieken om afscheid te nemen van dit platform. Misschien moet ik toch nog een maandje bij kopen?


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.