Tiny Tina’s Wonderlands launch trailer

Tiny Tina

Tiny Tina’s Wonderlands is nu verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, en pc via de Epic Games Store. Dat vraagt om een launch trailer natuurlijk.

In Tiny Tina’s Wonderlands maken spelers de reis van de Fatemaker door een uitzonderlijke tabletop-wereld waar regels zelden gelden. Samen met een all-star celebrity cast, kunnen spelers hun eigen multiclass helden creëren en aanpassen terwijl ze zich een weg banen door bizarre monsters en kerkers vol schatten op een zoektocht om de tirannieke Dragon Lord te stoppen.

De chaotische fantasiewereld wordt tot leven gebracht door de uiterst onvoorspelbare Tiny Tina, die de regels bepaalt, de wereld in een oogwenk verandert en spelers begeleidt op hun respectieve reizen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)