Nieuwe LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-video toont de Dark Side van de Force

Lego-Star-Wars-Skywalker-Saga

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag ‘Darkness is Rising’ uitgebracht: een nieuwe trailer met de slechteriken uit LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, dat op 5 april 2022 verschijnt op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Van de grootste en visueel krachtigste LEGO Star Wars-game ooit, werpt de trailer een blik op de duistere kant van de Force met de grootste schurken uit de negen films van de saga. Spelers worden verleid om zich aan te sluiten bij de duistere kant door een aantal beruchte schurken, waaronder Keizer Palpatine, wiens schaduw alom aanwezig is in de saga. Palpatine kan bliksemstralen afvuren vanuit zijn vingertoppen en is extreem gevaarlijk en dreigend. 

Generaal Grievous, een spichtige, vierarmige droid, is vooral bekend om zijn sterke aanwezigheid en vaardigheid in het hanteren van vier lichtzwaarden tegelijk. Darth Maul is een geduchte krijger van de duistere kant. Kylo Ren bewondert zijn voorgangers en hanteert meestelijk een intimiderend, gekruisd lichtzwaard. Boba Fett is de legendarische premiejager. En, uiteraard Darth Vader, met zijn afschrikwekkende verschijning, brute bewegingen en ambitie om het sterrenstelsel te overheersen. Dit zijn slechts enkele van de vele schurken die je tegenkomt tijdens je reis door het sterrenstelsel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)