Fysieke editie van After the Fall – Frontrunner Edition is nu beschikbaar

Vertigo Games gaat verder met het uitbreiden van de 4-speler co-op actie FPS After the Fall. Na de lancering van de Horde Mode-update van 10 maart, lanceert Vertigo Games vandaag de Boulevard-update, en een fysieke editie van After the Fall voor PlayStation VR.

De Boulevard-update volgt kort na de Horde Mode-update, die twee nieuwe Horde Mode-maps en een nieuwe revolver toevoegde. Beide updates zijn warm ontvangen door VR-specialisten en de community. De Boulevard-update van vandaag brengt een schat aan nieuwe content, met de Boulevard Harvest Run als speerpunt.

Deze nieuwe map voert spelers door de bevroren straten van Hollywood, waar ze op alle bestaande niveaus tegen Snowbreed moeten strijden. Een nieuwe, speciale soort Snowbreed is ook aan de game toegevoegd: de Skimmer. Dit wezen vereist een anders dan gebruikelijke aanpak, spelers moeten jacht op hem maken om grote beloningen binnen te halen. De nieuwe LMG is een perfect wapen om dat mee voor elkaar te krijgen.

Na de Horde Mode-update en Boulevard-update verschijnen volgende maand de Free for all PvP-mode, de Stockpile PvP-map en nieuwe wapens, deze maken allemaal deel uit van het After the Fall – Frontrunner Season. Vertigo Games heeft ook meer uitrusting aangekondigd voor april, waaronder consumables, apparaten en speciale wapenskins.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)