The Matrix Resurrections vanaf 21 april beschikbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD

The Matrix Resurrections

Het spectaculaire The Matrix Resurrections is vanaf 21 april beschikbaar op 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray en DVD. Die dag is ook de boxset verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD, met een collectie van de vier Matrix films.

Keer terug naar twee parallelle werkelijkheden: het dagelijks leven… en hetgeen dat daarachter schuilt. Neo zal wederom het witte Konijn moeten volgen in de Matrix om zijn werkelijke zelf te ontdekken. Uiteraard weet Neo wat hem te doen staat. Wat hij echter niet weet, is hoe gevaarlijk deze versie van de Matrix is.

Lana Wachowski regisseerde én schreef dit nieuwe deel uit de Matrix filmsaga, een franchise die door de jaren heen baanbrekend gebleken is voor het science fictiongenre. Naast Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss maken ook Yahya Abdul-Mateen II (‘Aquaman’) en Jada Pinkett-Smith hun opwachting. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)