Nieuwe Battlefield is al in pre-productie

Battlefield 2042

Ander(s) en beter, laat ons hopen dat dit het motto mag zijn voor DICE en EA wanneer ze met een nieuwe Battlefield op de proppen komen. De studio blijft alvast niet bij de pakken zitten en heeft bevestigd dat de nieuwe telg in de reeks al in pre-productie is.

De teams laten alvast weten dat ze geleerd hebben uit hun fouten, en vooral uit de fouten van Battlefield 2042. Al is dat nog niet meteen een zekerheid voor het eindresultaat natuurlijk.

In een interview geven ze het volgende mee: “we hebben ‘waardevolle lessen’ getrokken uit Battlefield 2042 en zullen die game niet langer gebruiken als nieuwe basis voor de langlopende FPS-franchise.

Wij hopen voor hen alvast dat ze hun krediet niet verloren hebben bij de fans van de reeks. Je kan alvast een kaarsje gaan branden of je vingers kruisen tot bij de release van de nieuwe game, en vooral hopen dat alles goedkomt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)