Microsoft neemt na 25 jaar afscheid van Internet Explorer

Een van de dingen waar ik mee opgegroeid ben als beginnend computerliefhebber en gamer is natuurlijk Internet Explorer. Dat was toch het geval tot browsers als Google Chrome en Mozilla opdoken. Nu neemt Microsoft, na 25 jaar, afscheid van Internet Explorer.

Daar zijn natuurlijk verschillende redenen voor. Om te beginnen is Internet Explorer niet echt populair meer, en daarbovenop heeft Microsofts eigen Edge-browser heeft hem zo goed als vervangen. Met andere woorden, Internet Explorer zal na een laatste update op 15 juni niet meer worden bijgewerkt.

Daarna zal een Windows-update naar pc’s worden gestuurd, waardoor het gebruik van de browser wordt uitgeschakeld en van de apparaten wordt verwijderd. In plaats daarvan worden we doorgestuurd naar Microsoft Edge.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)