GTAV Acteur Shawn Fonteno (Franklin) brengt zijn memoires uit in Game Changer

Een flinke poos geleden kreeg ik de kans om via Zoom een virtuele babbel te houden met niemand minder dan GTAV’s Franklin, in het echte leven GTAV Acteur Shawn Fonteno. De man had toen reeds heel wat te vertellen.

Al die verhalen, en meer, gaande van zijn jeugd tot zijn rol in GTAV en GTA Onlines expansion The Contract heeft hij nu gebundeld in een boek genaamd Game Changer.

Game Changer is nu beschikbaar via Amazon, of via de website www.sologamechanger.com/book/ voor meer informatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)