Vampire: The Masquerade – Swansong is nu beschikbaar voor pre-orders

Als je uitkijkt naar de release van Vampire: The Masquerade – Swansong, en je de game zeker op dag van launch wil spelen, dan kan je deze vanaf nu voorbestellen.

Mysterieuze sluipmoordenaars hebben de aanval geopend op de Boston Camarilla – een geheim genootschap waar de meeste vampiers in de stad toe behoren.

Galeb Bazory, Emem Louis en Leysha hebben van de prins van de Kindred in de stad opdracht gekregen de identiteit en de motieven van de aanvallers te achterhalen. De bevelen zijn eenvoudig: infiltreren, onderzoeken en antwoorden verkrijgen, indien nodig met behulp van bovennatuurlijke krachten.

Deze RPG van Big Bad Wolf studio verschijnt op 19 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en pc (Epic Games Store).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)