Darth Vader zou onderweg zijn naar Fortnite met nog meer Star Wars-skins

Vandaag zouden Ezio en Eivor uit Assassin’s Creed en Valhalla hun opwachting maken in Fortnite. Iets waar ik heel vrolijk van word, en waardoor ik nog gemotiveerder zal spelen. Maar het nieuws dat Darth Vader zou onderweg zijn naar Fortnite, met nog meer Star Wars-skins in zijn kielzog, dat is voor mij helemaal een reden voor een feestje.

Donald Mustard, de Chief Creative Officer van Epic Games, deelde op Instagram een afbeelding met twee bekende Star Wars-personages. Reden genoeg voor heel wat fans om uit te kijken naar de Star Wars-content die mogelijk naar Fortnite komt.

De Instagram post werd gedeeld met een klein tekstje dat een dialoogreferentie maakt die elke Star Wars-fan zal snappen.

Ook Fortnite leaker ShiinaBR vond aanwijzingen over de mogelijke komst van Darth Vader naar Fortnite. Op diezelfde manier werd ook al een verwijzing naar Family Guy ontdekt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)