Metroid Dread-update introduceert drie nieuwe actievolle spelmodi

Metroid Dread

Zelf wacht ik nog steeds heel ongeduld op Metroid Prime 4. Ik ben niet echt een Super Mario-fan, Zelda vind ik zeker te pruimen, maar Metroid Prime blijft voor mij dé ultieme Nintendo-licentie. Voor de fans van Samus is er alvast goed nieuws, zeker als ze Metroid Dread in huis hebben.

Er is namelijk een gloednieuwe Metroid Dread-update, die je nu gratis kan downloaden op je Nintendo Switch.

Het gaat hier om drie actievolle, zogenaamde Rush-spelmodi, die je, eens de update is geïnstalleerd, kan openen door naar het “Samus Files”-scherm te gaan en de R-toets in te drukken.

In “Boss Rush”, dat toegankelijk is nadat de hoofdcampagne is voltooid, neemt Samus het op tegen 12 eindbazen met een enkele levensbalk – alle schade wordt meegenomen naar het volgende gevecht.

“Survival Rush”, toegankelijk na het voltooien van Boss Rush of Dread Rush, stelt de Boss Rush-uitdaging tegenover een tikkende klok, waarin Samus vecht om zoveel mogelijk eindbazen binnen vijf minuten te verslaan. Als een eindbaas valt, krijg je bonustijd en als je een Perfect-overwinning behaalt, krijg je extra seconden.

“Dread Rush”, toegankelijk na het voltooien van de hoofdcampagne in de Dread Mode, is misschien wel de pittigste. Net als in Boss Rush moet Samus zich een weg banen door de 12 bewakers van Metroid Dread, maar deze keer moet Samus de race overleven zonder ook maar één treffer te incasseren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)