The Vanishing of Ethan Carter is nu gratis in de Epic Games Store

Wat zijn ze daar toch geweldig bij Epic Games. Nadat we eerder Total War: Warhammer gratis aan onze collectie mochten toevoegen, geven ze tot en met 14 april nog een geweldige titel gratis weg.

We hebben het dan over het bijzonder The Vanishing of Ethan Carter, een game die je zeker moet toevoegen aan je collectie als je het ons vraagt.

The Vanishing of Ethan Carter is een first-person mysterie gericht op verkenning en ontdekking. Als een occult-gezinde detective Paul Prospero, puzzel je de waarheid achter Ethan’s verdwijning – en het lot van zijn familie.

Het spel maakt gebruik van fotogrammetrie voor zijn omgevingen, en maakt gebruik van Unreal Engine. Spelers kunnen de prachtige maar onheilspellende wereld van Red Creek Valley verkennen en er interactief mee omgaan.

Bovendien kunnen ze communiceren met de doden en zien hoe ze zijn gestorven om aanwijzingen te verzamelen die hen helpen de waarheid te achterhalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)