Epic Games én Microsoft halen via Fortnite 144 miljoen dollar op voor slachtofferhulp in Oekraïne

Gamers hebben het hart op de goede plaats, daar heb ik nooit aan getwijfeld. Het bewijs hiervan werd nog maar eens geleverd door de Fortnite community. Tezamen haalden zij maar liefst 144 miljoen dollar op voor hulporganisaties die de slachtoffers in Oekraïne helpen.

De campagne, die startte op 20 maart bij de start van het nieuwe seizoen en liep tot en met 3 april, werd gevoerd in samenwerking met Xbox, aangezien Microsoft ermee instemde om ook hun netto-opbrengst van de Fortnite-verkoop gedurende de periode van twee weken in te zetten.

En het moet jammer genoeg gezegd worden, maar andere platformen waarop Fortnite speelbaar was, ja ik kijk naar jullie PlayStation en Nintendo, wilden niet meedoen met deze actie…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)