Nieuwe trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange In The Multiverse of Madness Marvel Studios

Morbius moest een hit worden, en ook al kan de film op goede bezoekcijfers rekenen, toch zijn de recensies en de reacties van de fans niet mals. Zal Doctor Strange in the Multiverse of Madness het beter doen?

Marvel Entertainment heeft nu een nieuwe televisietrailer gelost voor deze nieuwe prent van regisseur Sam Raimi.

Het verhaal gaat alvast als volgt: Na de gebeurtenissen van Spider-Man: No Way Home (2021) en het eerste seizoen van Loki (2021), reist Dr. Stephen Strange, met de hulp van zowel oude als nieuwe mystieke bondgenoten, het multiversum in om het op te nemen tegen een mysterieuze nieuwe tegenstander.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)