The Witcher seizoen 3 is in productie

Nog niet begonnen aan het tweede seizoen van The Witcher op Netflix? Dan zou ik dat toch maar doen. Het derde seizoen is namelijk in productie en dat wil zeggen dat we binnenkort weer kunnen genieten van de avonturen van Geralt en zijn twee vrouwen, Ciri en Yennefer.

Dat bevestigde het team via de officiële Twitter-pagina van de reeks, inclusief een foto van Geralt en zijn dames.

Het verhaal in seizoen 3 gaat als volgt: “Monarchen, magiërs en beesten van het continent wedijveren om haar te vangen. Geralt neemt Ciri van Cintra mee om onder te duiken, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die haar dreigen te vernietigen. Yennefer is belast met Ciri’s magische training en leidt hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hoopt meer te ontdekken over de onontgonnen krachten van het meisje. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze terecht zijn gekomen in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten of het risico lopen elkaar voor altijd te verliezen.”

Ik heb er al zin in.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)