Streamer speelt Elden Ring uit zonder schade op te lopen

Ik ben op mijn grootste gemakske Elden Ring aan het spelen. En zelfs dan nog krijg ik telkens een flink pak slaag. Maar bon, ik hou vol, ik amuseer me nog steeds en we zien wel hoever ik geraak. Maar wat deze kerel presteert, daar zal ik alvast nooit in slagen…

Een streamer, genaamd Seki, is er namelijk in geslaagd om Elden Ring uit te spelen zonder ook maar enige schade opgelopen te hebben.

Het moeilijkste deel van de run is veruit de eindbaas: Elden Beast,” legde de streamer uit. “Het heeft een specifieke move die berucht oneerlijk is: Elden Stars. Een van de enige manieren om die mogelijk te ontwijken is door hem te doen wankelen terwijl hij de spreuk uitspreekt. Dit kostte tientallen uren van precieze oefening en training om de juiste tijd te vinden.”

Ik zal me ondertussen eens gaan bezighouden met Tibia Mariner in Elden Ring, want die ancestor spirit boss was nog iets te sterk voor mij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)