fbpx

Gamer overleeft kogel in het hoofd dankzij Razer-headset

Headsets kunnen je leven redden, letterlijk en figuurlijk. In games zeker want je hoort beter waar vijanden lopen, wapens spawnen en power ups te vinden zijn. Maar ze kunnen je leven ook letterlijk redden, echt waar!

Op Reddit beweert een 18-jarige Canadese gamer namelijk dat zijn Razer-headset zijn leven heeft gered toen het een verdwaalde kogel afketste die vanuit een nabijgelegen raam zijn kamer binnenvloog.

Hallo aan iedereen die dit ziet,” schreef Enough_Dance_956 op Reddit. “Ik probeer iemand van Razer te pakken te krijgen om ze met heel mijn hart te bedanken. Woensdagochtend om 10:30 uur ging er een verdwaalde kogel door mijn raam en raakte de Razer koptelefoon boven op mijn hoofd. Als die koptelefoon van goede kwaliteit er niet was geweest, was ik op 18-jarige leeftijd dood geweest. Ik kan me niet eens voorstellen hoeveel pijn mijn familie en vrienden zouden hebben moeten doorstaan.”

Een Razer woordvoerder heeft ook bevestigd aan PC Gamer dat het geen stunt was van de hardwarefabrikant, en dat ze al contact hebben opgenomen met het slachtoffer om hem een nieuwe headset te bezorgen en hem veel beterschap te wensen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d