Master Chief-acteur Pablo Schreiber reageert op teleurgestelde fans

Ik had besloten om de Halo-reeks op Telenet Streamz niet te bekijken, omdat ik MC’s gezicht niet wil zien. Dat zou voor mij het iconische en mysterieuze van Master Chief wegnemen. Maar dankzij het internet heb ik die mens zijn hoofd al tig keer gezien, dus misschien moet ik toch maar eens kijken.

Bovendien zijn de reacties op de reeks ook niet super positief, en dit om verschillende redenen. Een van die redenen is dus dat Master Chief zijn helm afzet in de eerste aflevering. Konden ze niet wachten tot de laatste?

343 Industries, de studio achter de game, trachtte het brandje nog te blussen maar door dit te doen wakkerden ze het vuur enkel aan. En dus besloot Master Chief-acteur Pablo Schreiber zich zelf tot de ontgoochelde fans te richten.

Schreiber lijkt vrede te willen sluiten met de fans die “de show haatten voordat ze hem zagen,” en hij verklaart dat hij nog steeds hard zal werken om ervoor te zorgen dat de show de beste versie van zichzelf is. Hieronder zijn boodschap.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)