Wat mag je verwachten voor Amazon Games’ Lost Ark in april en mei?

Lost Ark kan op heel wat spelers rekenen. En die spelers kunnen zowel in april als in mei op heel wat extra content rekenen zo blijkt.

Laat ons beginnen met april. Deze maand kan je rekenen op een nieuwe Martial Artist Advanced klasse, de Glavier. Ze zal twee vaardigheden hebben, Focus en Flurry. De eerste is een gerichte aanval, terwijl de tweede meer snelvuur is, het equivalent van de épée in Elden Ring.

Daarnaast komt er ook een nieuw continent, genaamd South Vern. Ooit was dit continent een dorre woestenij, maar kolonisten bliezen het nieuw leven in. Maar nu is er iets aan de hand en het is aan jou om het te onderzoeken.

Het spel krijgt in april ook enkele zogenaamde quality of life-verbeteringen.

Dan gaan we over naar de maand mei. Daar mogen we een nieuwe Warrior klasse verwachten, namelijk de Destroyer. Daarbovenop ook een nieuwe Legion Raid en nog andere verbeteringen en tweaks.

Er komen dus twee mooie maanden aan voor de spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)