Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile aangekondigd

Rainbow Six Siege is nog steeds razend populair. Het moment dus om het ijzer te smeden als het gloeiend heet is denken ze bij Ubisoft, en dus kondigt de studio Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile aan.

Rainbow Six Mobile, een nieuwe free-to-play, tactische first-person shooter uit de bekende Rainbow Six franchise, is binnenkort speelbaar op iOS- en Android-apparaten.

Rainbow Six Mobile biedt volgens Ubisoft een echte Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-ervaring, waar tactische gameplay en snelle actie elkaar ontmoeten. Spelers nemen het tegen elkaar op in 5v5 PvP-gevechten in de belangrijkste gamemodus: aanval vs verdediging.

Aanvallers zetten observatiedrones in om informatie te verzamelen en breken strategisch door muren, vloeren en plafonds, terwijl verdedigers alle toegangspunten barricaderen en spionagecamera’s of vallen gebruiken om hun locatie veilig te stellen.

Door strategie en teamwork te combineren, ervaren spelers de spanning van intense gevechten terwijl ze afwisselend aanvallen en verdedigen om het andere team te verslaan.

Spelers stellen een volledig aanpasbaar team samen van zeer getrainde Operators uit het Rainbow Six-universum, elk uitgerust met hun eigen unieke vaardigheden, wapens en gadgets. De game herintroduceert ook iconische maps uit Rainbow Six Siege, waaronder Bank en Border, en bevat PvP-gamemodi zoals Secure Area en Bomb.

Er staat veel op het spel en spelers hebben maar één leven. Ze moeten zich snel aanpassen aan hun omgeving en heer en meester worden van het versterken van locaties en het binnendringen van vijandelijk gebied, om hun team naar de overwinning te leiden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)