Sci-fi city builder Before We Leave nu verkrijgbaar op PS5- en PS4-consoles

Team17 en Balancing Monkey Games hebben vandaag aangekondigd dat hun sci-fi city builder Before We Leave nu verkrijgbaar is op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Om de launch te vieren krijgen we tot 19 april 20 procent lanceringskorting via de PlayStation Store.

In Before We Leave, dat zich afspeelt in zes unieke biomes, voeden spelers groepen ‘Peeps’ – nieuwkomers die een wereldwijde ramp hebben overleefd – terwijl ze ernaar streven om hun ambities te verwezenlijken en een bloeiende beschaving op te bouwen. Onderweg brengen ze nieuwe landen in kaart en onderzoeken ze oude technologieën om een welvarende toekomst voor heel Peep-dom op te bouwen.

Bewoners van de ontluikende beschaving moeten ook rekening houden met hun impact op het milieu en het welzijn van hun Peeps, terwijl ze moeten oppassen voor passerende Space Whales – die korte metten kunnen maken met hun planeten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)