LEGO Star Wars: The Skywalker Saga launch trailer

Lego-Star-Wars-Skywalker-Saga

Star Wars, bij het horen van de Imperial March gaat mijn hart sneller slaan, komen mijn haren recht op mijn armen, en krijg ik kippenvel. Het is dan ook zot dat ik zowel mijn hobby uit mijn jeugd (LEGO) als mijn huidige passie (videogames) kan combineren met een van mijn favoriete filmsaga’s aller tijden, Star Wars.

Vanaf vandaag kunnen we op alle platformen aan de slag met het epische LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Tijd om alles nog eens te herbeleven en stiekem al uit te kijken naar de vele extra content waar de fans op hopen.

En om dat heuglijke feit extra in de verf te zetten is er natuurlijk een launch trailer of wat had je gedacht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)