Kojima Productions lanceert nieuwe website

Hideo Kojima voorstellen hoeft toch niet meer? De legendarische ontwikkelaar verwierf immers wereldfaam met de Metal Gear Solid-reeks. Na een dispuut tussen hem en Konami startte hij een eigen studio op, genaamd Kojima Productions. Het eerste resultaat hiervan was het bijzondere Death Stranding, dat binnenkort trouwens naar pc komt.

Maar bon, het gaat hier dus over de nieuwe website van Kojima Productions die pas gelanceerd werd.

De nieuwe site is een uitgebreide bron voor studio-gerelateerd nieuws en aankondigingen, up-to-date productinformatie en vacatures, maar biedt ook toegang tot interviews achter de schermen, officiële merchandise en exclusieve aanbiedingen.

In afwachting van de launch van Death Stranding Director’s Cut op pc later deze maand, kunnen bezoekers op de nieuwe website genieten van exclusieve content, waaronder een interview achter de schermen met actrice Léa Seydoux, die vertelt hoe haar personage Fragile evolueert in de nieuwe versie, en een diepgaand gesprek met het Glasgowse synthpoptrio CHVRCHES, die een fascinerend inzicht geven in hun werk aan de soundtrack van de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)