Chris Evans schittert in nieuwe trailer van Lightyear

Tijdens de voorbije uitreiking van de Oscars haalde Will Smith op een niet zo fraaie wijze alle aandacht naar zich toe. Gelukkig kregen we naast enkele verdiende Oscar winnaars ook enkele fijne nieuwe trailers te zien. Eentje daarvan kwam uit de stal van Pixar.

Het gaat om een nieuwe trailer van Lightyear, dat het verhaal vertelt waarom het Buzz Lightyear-speelgoed zo populair is in het Toy Story-universum. Je zou het dus een echte origin-story kunnen noemen.

De stem van Buzz, wordt ingesproken door Chris Evans. Hem kennen we uiteraard al Captain America uit het Marvel Cinematic Universe.

Lightyear moet eind juni te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.