Milestone introduceert NINE Season 2009 in MotoGP 22

Legendarische coureurs, de beste tracks, de spannendste momenten, de meest realistische gameplay. Alles in één feature: The MotoGP 22 NINE Season 2009 is een originele ervaring met docu-stijl gameplay die spelers door een wervelwind aan herinneringen loodst.

Stap in de laarzen van Rossi, Pedrosa, Lorenzo, Stoner en andere legendes en word de held van vele iconische momenten in een van de beste seizoenen in de geschiedenis van de MotoGP.

NINE Season 2009 mengt gameplay met een documentaire met echte beelden van Mark Neale, bekend van zijn werk aan de documentaires Faster, Faster & Faster (met Ewan McGregor), Fastest en Hitting The Apex, een coproductie van Academy Awards-winnaar Brad Pitt.

Spelers kunnen een achtbaan aan race-sensaties beleven in alle 17 Grand Prix van het seizoen, verdeeld in hoofdstukken vol adembenemende uitdagingen. Alle content van NINE Season 2009 is ook beschikbaar in de modes Grand Prix en Championship, waardoor je complete races en seizoenen kunt racen als de iconische rijders van het 2009-seizoen.

Meer details over de NINE Season 2009-content:

  • Alle coureurs, motorfietsen en tracks van het 2009-seizoen.
  • Meer dan 1 uur aan echte beelden, vol verhalen, anekdotes en interviews met de helden van de races.
  • 39 uitdagingen die de spannendste momenten van het seizoen nauwkeurig reproduceren. In elke uitdaging moeten spelers specifieke doelen bereiken, zoals het verdedigen van hun positie tegen aanvallen van een rivaal, het bereiken van een bepaalde positie voor het einde van de race of het aangaan van een direct duel met een zeer agressieve coureur.
  • Door het voltooien van elke uitdaging wordt aanvullende content ontgrendeld, waaronder helmen en speciale kleurstellingen die de coureurs in thuisraces kunnen gebruiken. 

De evenementen, uitdagingen, verhalen en emoties die nooit meer terug zouden komen, kunnen nu keer op keer opnieuw beleefd worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)