Epic Games heeft al meer dan 100 miljoen dollar voor Oekraïne opgehaald in Fornite

Fortnite

Op 20 april, de dag dat het nieuwe Fortnite-seizoen van start ging, kondigde ontwikkelaar Epic Games aan dat het alle inkomsten die het tot en met 3 april zou binnenkrijgen, zouden doneren aan goede doelen om de slachtoffers en vluchtelingen van de Oekraïnse oorlog te steunen.

Via Twitter heeft het bedrijf gisteren laten weten dat het tot nu to al meer dan 100 miljoen dollar heeft opgehaald. Dit bedrag, en wat er de komende dagen nog bijkomt, wordt gestort aan onder andere Unicef.

Je weet wat je te doen staat: je hebt dus nog tot en met zondag 3 april de tijd om in-game aankopen te doen via de Epic Store op pc of via de Microsoft Store op Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.