Scarlet Nexus’ nieuwe gratis upgrade is nu beschikbaar

Scarlet Nexus’ nieuwste gratis update is vanaf vandaag verkrijgbaar en introduceert een nieuwe moeilijkheidsgraad: “Very Easy”. Ideaal voor spelers die minder uitdaging wensen en vooral van het verhaal van Scarlet Nexus willen genieten.

De update introduceert ook een samenwerking met de populaire J-RPG Tales of Arise. Spelers kunnen de schattige Hootle en andere elementen op hun avonturen meenemen. 
 
Voor wie de Other Suppression Force nog moet vervoegen is er nu ook een verhaaldemo beschikbaar waar de save data na aankoop overdraagbaar is naar de volledige game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)