Moon Knight vanaf vandaag te streamen via Disney+

Moon Knight

Marvel Studios nieuwste serie staat vanaf vandaag op Disney’s streamingdienst. Dat wordt extra in de verf gezet met een nieuwe trailer.

In Moon Knight volgens we Steven Grant, gespeeld door Oscar Isaac, die last heeft van bizarre black-outs. De zachtaardige medewerker van een cadeauwinkel lijkt te lijden aan de dissociatieve identiteitsstoornis en deel zijn lichaam met huurling Marc Spector.

Stof genoeg dus om opnieuw een streamingknaller van formaat af te leveren. Toch?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.