SpongeBob, Slay the Spire en Outlaws & Legends zijn mogelijk de PS Plus games voor april

Daar zijn ze weer de mannen van Dealabs. Als ze het ook deze keer weer juist hebben, dan kennen we de PS Plus games van april wederom voor Sony ze zelf aankondigt.

In april zouden PlayStation Plus-abonnees volgende games aan hun collectie kunnen toevoegen: Hood: Outlaws & Legends, Slay The Spire en de kleurrijke 3D-platformer SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom Rehydrated.

Zolang Sony niet van zich laat horen is dit niet zeker natuurlijk, maar Dealabs had het de voorbije maanden steeds bij het rechte eind.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)