GTA Onlines Player Membership GTA+ verschijnt morgen exclusief op PS 5 en Xbox Series X|S

GTA+, vorige week aangekondigd door Rockstar Games, is een nieuw lidmaatschapsprogramma exclusief voor GTA Online op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Vanaf morgen, 29 maart, is deze service live. Maar wat kan je verwachten?

Naast een terugkerende maandelijkse storting van GTA$500.000, kunnen GTA+-spelers genieten van een breed scala aan exclusieve bonussen voor leden, waaronder de mogelijkheid om eigendommen in en rond Los Santos te claimen die gameplay-updates ontgrendelen die je mogelijk hebt gemist, voertuigen, plus upgrades, Kortingen alleen voor leden, GTA$ en RP-bonussen, en meer elke maand.

De exclusieve GTA+-aanbiedingen van deze maand omvatten een high-performance voertuig met early access tot Hao’s Special Works-upgrades en -liveries, een Auto Shop Property, plus kwijtgescholden LS Car Meet-lidmaatschapskosten en andere speciale bonussen, kortingen en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)