Bandai Namco kondigt One Piece Odyssey aan

Bandai Namco Europe kondigt vandaag One Piece Odyssey aan, een nieuwe RPG met turn-based combat die zich afspeelt in het One Piece-universum, met een origineel verhaal en nieuwe personages ontwikkeld onder de leiding van bedenker Eiichiro Oda.

Het spel werd onthuld tijdens een speciale ONE PIECE-livestream, terwijl de originele manga zich voorbereidt op de viering van zijn 25e verjaardag.

Verwacht een authentiek en meeslepend nieuw deel dat geworteld is in de canon en zeker de humor en chemie van de anime behoudt met de betrokkenheid van Oda-Sensei en met de originele Japanse VO-acteurs in de hoofdrol.

One Piece Odyssey wordt ontwikkeld door ILCA Inc. en komt in 2022 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)