PlayStations DualSense controller is verkozen tot beste controller ooit

Doorheen de jaren zijn er naast consoles en pc’s natuurlijk ook heel wat controllers op de markt verschenen. Maar welke van die controllers is nu eigenlijk de beste? We kennen het antwoord!

Een vraag waar ze ook bij BAFTA graag een antwoord op hadden. Reden genoeg voor BAFTA Games om uit te pakken met een uniek toernooi waarin de controllers het tegen mekaar moesten opnemen.

Een voor een vielen ze af, en dit tot er nog eentje overbleef. Met andere woorden, de DualSense controller die tot beste controller ooit werd verkozen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)