“God of War Ragnarök komt zeker in 2022!”

Aan het tempo dat we de twee voorbije jaren, en ook reeds een aantal keer dit jaar, te kampen kregen met uitgestelde games zou een mens haast schrik krijgen of een bepaalde titel zijn release zeker haalt. In het geval van God of War Ragnarök hoeven we ons alvast geen zorgen te maken.

Dat is toch het geval als we @BlueOwlzMedic – een lid van SIE Santa Monica Studio’s communicatie en sociaal team mogen geloven. Hij bevestigde via zijn Twitter-pagina dat God of War Ragnarök zeker in 2022 zal releasen.

Voila alvast een ding waar we ons dit jaar dus geen zorgen over hoeven te maken. Nu rest alleen nog de vraag wanneer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)