Ubisoft en Reebok lanceren een exclusieve schoenencollectie voor Just Dance

Gisteren vertelden we nog dat Microsoft en Wolverine met Halo-laarzen op de proppen kwamen. Vandaag is het de beurt aan Ubisoft om uit te pakken met een samenwerking met Reebok.

Vanaf vandaag is de special edition schoenencollectie van Ubisoft en Reebok verkrijgbaar. Deze collectie voor Just Dance brengt de exclusieve Reebok-map die in Just Dance 2022 te zien is, tot leven. Vier coach avatars die van top tot teen in Reebok gekleed zijn, moedigen spelers aan om hun fitnessdoelen te bereiken.

Deze exclusieve collectie bestaat uit vier schoenstijlen voor volwassenen en één voor kinderen. Het bevat iconische stijlen, geïnspireerd op het gebied van fitness en lifestyle. In combinatie met unieke kleurstellingen, wordt het hoge energielevel van de leuke en eigenzinnige Just Dance-map weerspiegeld:

  • Question Low:geïnspireerd door de kleurrijke vibe van de game en avatars. De Question Low x Just Dance is ontworpen in het zwart met veelkleurige eyelets en logo’s van de twee merken geborduurd in het wit.
  • Nano X1 Adventure: een iconisch fitness performance model. Nano X1 Adventure x Just Dance is ontworpen in het zwart met reflecterende prints en met reflecterende draden op de veters – een alledaagse schoen voor overdag, die zichzelf onthult in het donker.
  • Club C Revenge en Club C Junior: eenvoudig en veelzijdig. De klassieke Club C x Just Dance is ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen en is verkrijgbaar in het wit. Het hoge energielevel van de game wordt weergegeven met glow in the dark buitenzolen, kleurrijke biezen en het geweven, kleurrijke logo van Just Dance op de zijkant.
  • Freestyle Hi: een ander eenvoudig lifestyle-model, Freestyle Hi x Just Dance is ontworpen in het wit, maar verfraaid met kleurrijke biezen en het geweven, kleurrijke logo van Just Dance aan de zijkant. Daarnaast heeft de schoen een reflecterend metallic leer, om de eenvoudige maar eigenzinnige vibe van de game te weerspiegelen.

De collectie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op de websites van Reebok.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)