Postal 4 verlaat op 20 april Steams Early Access

Gamers die al iets ouder zijn herinneren zich zeker de controversiële Postal-reeks. Het begon allemaal in 1997 met Postal, een game waarin je in de huid van The Postal Dude kroop en er geen grenzen waren aan je vernielzucht en vandalisme.

Vandaag laat ontwikkelaar Running With Scissorhands weten dat Postal 4: No Regerts Steams Early Access verlaat op 20 april. En over controversieel gesproken, de datum van 20 april ofwel 4/20 heeft trouwens een bijzonder betekenis. (Zoek het zeker eens op)

Postal 4 verschijnt met een immense hoeveelheid nieuwe content, waaronder de Pick-Yer-Dude voice option mogelijkheid, waarmee je de stem van The Postal Dude kan veranderen van Jon St. John naar iconische seriefavorieten Rick Hunter of Corey Cruise.

Reken bovendien op een pak willekeurige ontmoetingen, een groot aantal extra opdrachten, verbeterde graphics, herziene mapping-systemen, nieuwe radiostations en nog veel meer.

Running With Scissors is van plan om na de lancering veel content voor Postal 4 te bieden, met de eerste gratis nieuwe content die weken na de lancering verschijnt, met nieuwe wapens, nevenmissies, prestatieverbeteringen, grafische updates, en coöp multiplayer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)