Gerucht: PlayStation Plus Spartacus wordt vandaag onthuld mét PS3/Vita-games

PlayStation Plus Spartacus, dat rijmt trouwens, zou als we bepaalde bronnen mogen geloven vandaag volledig uit de doeken gedaan worden door PlayStation. Meer nog, het zou zelfs een verrassing aan boord hebben.

Gisteren wisten we al te vertellen dat het bij Spartacus niet mogelijk zou zijn om Sony exclusives op dag van launch te spelen. Maar het programma zou mogelijk wel een andere coole feature hebben volgens diezelfde bronnen.

Algemeen wordt aangenomen dat Sony Spartacus zou onthullen wanneer het ook de PlayStation Plus-games voor april bekend zou maken, en dat zou vandaag zijn.

Volgens een nieuw rapport van de prominente journalist Jordan Miller, zou de Spartacus onthulling vandaag zelf kunnen gebeuren, in de komende 6 tot 8 uur.

Maar er is dus iets meer: Jordan antwoordt ook op Jeff Grubb die zegt dat er een eenvoudigere manier zal zijn om de Sly Cooper game te spelen in de komende paar uur, en suggereert sterk dat game streaming gebundeld zou worden met Spartacus.

Dit is niet echt verrassend, maar wel opmerkelijk is het feit dat het om PS3 en Vita games zou gaan, iets wat fans niet hadden verwacht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)