Black Desert Online krijgt grote content update en nieuwe klasse

Zelf heb ik Black Desert Online niet gespeeld maar ik heb wel horen zeggen dat het absoluut de moeite is om te spelen. Tijdens het live gestreamde CalpheON-event van afgelopen weekend, heeft Pearl Abyss een gloednieuwe klasse en grote content updates aangekondigd die op 6 april releasen als onderdeel van de Eternal Winter-uitbreiding.

Het nieuwe personage is Drakania, een vrouwelijke klasse die de kracht van draken hanteert met Slayer, een enorm tweehandig zwaard. Als afstammeling van een van de legendarische draken in Black Desert Online, heeft ze een tegenstrijdige relatie met de Guardian-klasse die een intrigerend verhaal zal brengen rond gezworen vijanden van voorouders. De nieuwe klasse kan van 30 maart tot 6 april gepre-creëerd worden.

Naast de nieuwe klasse werden ook een reeks toekomstige updates voor bestaande content aangekondigd. Balenos, een van de oudste regio’s in het spel, zal een verbeterde hoofdquestline krijgen met extra cutscenes. Verder heeft Pearl Abyss in het hele spel de karaktermodellen en het algehele uiterlijk van NPC’s opnieuw gemastered en verschillende jachtgebieden verbeterd als gevolg van feedback van spelers.

Last but not least, hebben de ontwikkelaars verzekerd dat ze doorgaan met het verbeteren van de directe communicatie met de Black Desert gemeenschap en dat ze een verscheidenheid aan spannende in-game evenementen aan het plannen zijn waaraan spelers kunnen deelnemen om mooie beloningen te verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)