Apex Legends krijgt vandaag PS5- en Xbox Series X/S-updates

Als je fan bent van het battle royale genre, van wat scifi en van het Titanfall-universum, dan is Apex Legends helemaal jouw ding. Ook ik heb deze game lange tijd gespeeld maar moest vanwege tijdsgebrek moeilijke keuzes maken. Al kriebelt het af en toe wel eens om terug te keren.

Zeker nu ik weet dat Apex Legends vandaag zowel zijn PlayStation 5- als Xbox Series X|S-update krijgt waardoor de game er nog beter gaat uitzien, en beter zal spelen. Dit alles bij de start van het Warriors Collection-event later vandaag.

Wat kan je verwachten? Alle drie de consoles zullen 4K-uitvoer en volledige 60Hz-gameplay ondersteunen, evenals HDR. De PlayStation 5- en Xbox Series X-versies krijgen shadow maps met een hogere resolutie en grotere detailafstanden (zodat je objecten van verder weg kunt zien).

Sommige features komen in toekomstige patches. Deze omvatten ondersteuning voor 120Hz gameplay, adaptieve triggers en haptische feedback op PS5, evenals audio- en visuele verbeteringen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)