Warframe viert 9de verjaardag met heel wat in-game goodies en rewards

Warframe

Wat vliegt de tijd! Warframe, de populaire third person scifi MMO van Digital Extremes, was een launch titel voor de PlayStation 4. Hij was niet meteen een succes maar met vallen en weer op te staan, slaagde het team er in om er toch een hit van te maken. Ook ik heb de game graag gespeeld trouwens. Maar ook hier weer het verhaal dat je er heel veel tijd moet insteken natuurlijk.

Maar bon, ik heb me geamuseerd en dat is het voornaamste! Ik twijfel er dan ook niet aan dat heel wat spelers nog veel plezier beleven met deze bijzondere titel. En het is hen van harte gegund.

Bon, negen jaar, dat moet gevierd worden vinden ze bij Digital Extremes en dus pakken ze uit met een heleboel in-game goodies en rewards voor de spelers.

Zo kunnen de fans rekenen op de gratis Wisp Dex Skin. Dit via een Inbox Message in hun Orbiter bij het inloggen. Hou er rekening mee dat dit slechts voor een beperkte periode is. Daarnaast heeft Digital Extremes vijf weken lang premium Anniversary Rewards klaargestoomd met daarin skins, weapon slots en noggles (bobbleheads voor je Orbiter). Deze kan je allemaal verdienen door wekelijkse in-game Alerts te voltooien.

Elk van de vijf weken wordt afgesloten met speciale Weekend Booster-events, waarmee spelers dubbele Affinity, dubbele credits of beide kunnen verdienen, afhankelijk van het weekend in kwestie.

Breng ook een bezoekje aan de speciale verjaardagswebsite trouwens.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)